23 november 2010

Om labben själv får välja...

...så skulle hon genast välja bort sin nya skyddssko och det där kopplet som matte ävlas med att ha på så fort man ska ut genom dörren. En olycka händer så lätt. Idag rev labradoren sönder en klo och pulpan är blottad. Blir troligen operation i veckan och sen koppel och sko på många veckor... Skor till hundar är onödigt dyra så självklart ville jag prova att sy en egen. Skon sydde jag i pysselrummet och på telefon 50 mil söderut satt hundskoexperten och tipsade om hur de ser ut, funktion och form. Tack F för hjälpen idag!!
På tredje försöket fick jag ner tassen i skon och den satt även kvar efter lite snöpulsning, välldigt viktigt eftersom min labrador verkar vara en liten Vorsterwannabe ;) och helst går där det är lite oländigt.

2 kommentarer:

Fia sa...

Det ser ju bra ut! Bara lite glitter och tomtar som saknas för att de ska bli lite juliga ;) Till och med Q unnar Alice lite godis nu.. nästan ;-)

Carro/mysigtdesign sa...

Åh, vilket kroppsspråk. Ynk, ynk, ynk... Dvärgschnauzern Caesar har mkt medlidande men tillägger att han nog ändå är ynkligast.