08 augusti 2010

Bakluckeloppis & bostad till salu!

Lördag den 28 augusti kl 11-17 är det Grand Finale på vår loppis på Rishugget!
Samtidigt kör vi bakluckeloppis för alla! Alla välkomna att sälja och att köpa! Det är gratis för alla att ställa upp sin bil och sälja från den alternativt ett bord. Anmäl dig till krajamaria@live.se om du vill vara med. Ju fler vi blir desto roligare! :)
Vi kommer att sälja billigt fika på plats och hoppas på många många besökare!
Välkomna!!
Senaste från husrenoveringen är att det nya virket är målat och man börjar ana hur huset kommer se ut framöver. Faluröda väggar och vitt till. Knutarna kommer bli röda och resterande panel kommer på först nästa år. Underbara mamma och pappa har gjort ett stort jobb idag och städat runt huset bla, så fort ställningen försvinner ska en tillfällig trapp komma på plats och jag har fått en fin liten grusplätt framför. :) Till veckan hoppas jag att både rörmokaren och elektrikern kommer och att det börjar ta full fart inomhus. Längtar efter att få flytta in nu...

Är du eller känner du någon som är på jakt efter en bostad i Östersund kan jag tipsa om en fin renoverad och billig sådan nära campus, PC och på promenadavstånd till centrum - min lägenhet säljs nu och första visning är på onsdag 11 augusti kl 18.15-18.45. Varmt välkomna att kika och buda!

Inga kommentarer: